NEW ENTRANCE AND STORE OF APPIANO GENTILE

The realization of the work ennobles and reorders the main entrance of the Sport Center of Angelo Moratti in Appiano Gentile allowing a better organization of spaces and functions. For the visitors / fans the building produces a visual impact of extreme linearity and recognizability of symbolic values of the area. The project includes two buildings laid on an audience: the first concerns the Entrance-Store, with a rectangular shape made by recycled brick, where are situated the security services and a store for the sale of team materials; the second one includes several services for the public as restoration or holding informative material on local events (Parco Pineta and related activities). The intervention does not interfere with existent paths or with particular points of view or with the landscape values that are even safeguarded by the presence of a new structure, which reduces the current chaotic situation of the area.

DETAILS
  • Project: New entrance and store of Appiano Gentile
  • Size: 100 sqm + 550 sqm
  • Location: Appiano Gentile, Como, Italy
  • Year : 2013
  • Team: Michele Brunello e Marco Brega (Partners) with Pietro Chiodi, Giorgia De Castro, Moataz Faissal Farid, Francesca Motta
  • Client: FC Internazionale spa

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook