NEW CHANGING ROOMS BUILDING

The availability of space, as determined by the removal of the temporary structure that currently houses the gym, has made possible the design of a new building for the locker rooms of the first team and, in a second phase of construction, to the locker room of the team “spring.”
A simple and functional building, designed to concentrate all the spaces provided for the players. The new heart of the Centro Sportivo is able to beat thanks to the transparent crown along the entire perimeter.

DETAILS
  • Project: New changing rooms building
  • Location: Appiano Gentile, Como, Italia
  • Year : 2014
  • Team: Michele Brunello e Marco Brega and Pietro Chiodi, Alessandro Agosti, Giorgia De Castro, Moataz Faissal Farid, Zhang Xu
  • Client: FC Internazionale spa

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook