APPIANO GENTILE OFFICES

The opportunity provided by the creating need of new working spaces in the hotel building, it has been used to update the internal image of the large open living room that opens towards the bar. A new horizontal bands infill, some of which reuses the structures currently in place, redefines the double- height space, and can minimize the overlooking of new workspaces and the prefabricated structures already in place.

DETAILS
  • Project: FC Internazionale gym
  • Location: Appiano Gentile, Como, Italy
  • Year : 2015
  • Team: Michele Brunello e Marco Brega (Partners) with Pietro Chiodi, Giorgia De Castro, Moataz
    Faissal Farid, Francesca Motta
  • Client: FC Internazionale spa

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook